14 дек. 2009 г., 14:46

Как да те пусна... 

  Поэзия
530 0 2

 

 

 

 

... като съм се заплела в ревера ти

и по безплодни мисли нощем те творя

разплитам себе си изтичам в тъмното

и вятърна в косите ти снова…

и как да заспя когато те очаквам…

ами ако не настъпи с утрото денят…

и ако в устните ми стихнат думите

как да тръгна в празното назад…

а бели  снежинки полепват по струните

тихо трепти теменужен рефрен

някъде там разпиляла съм себе си

(с ресто от обич студът е платен)…

и нищо че тихо окапва Луната

нищо че гасне в косите дъжда…

беше жажда преборила тъмното

беше утро завило съня…

 

                                                                                                                ... giden kuşlara...

© Бехрин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Страхотно!Много нежно, приказно и трогващо!Поздравления!
  • ,,по-тъжна съм
    сега...
    на идване...
    на тръгване...
    ще съм пораснала...''

    Ще си!
    Бети!

Предложения
: ??:??