22 февр. 2011 г., 18:22

Как да забравя 

  Поэзия » Любовная
708 0 1

Трудно се забравя нещо, което те е карало да се усмихваш,
което е карало сърцето ти да бие бързо
и което е причинявало радостни сълзи.
Трудно и доста болезнено дори.
Не можеш с лека ръка да изтриеш всички спомени,
всички чувства и нощите, когато сме били сами.
Трудно и невъзможно дори.
Не искам да забравям нещо, което ме е правило истинска преди -
просто ще го оставя,
някъде при разбитите си мечти.

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Трудно се забравя нещо, което те е карало да се усмихваш...
Предложения
: ??:??