26 июл. 2005 г., 23:26

Как и с какво? 

  Поэзия
946 0 2
Какво ти с мен направи,
че не спирам да те обичам
и не мога да забравя,
начина,по който подир тебе тичам?

Как моята душа завладял си
и как моето сърце пленил си,
как устните ти като магнит превличат ме
и как очите ти без жал изпиват ме...

Какво ти с мен направи,
че не спирам аз за теб да мисля
и не мога да забравя,
начина,по който ти мечтите ми в теб остави?

Как моите крака с твоя поглед разтреперваш
и как моята глава с твоя поглед свеждаш,
как теб за нищо не заменям аз,
дори света да се скове от мраз
и макар понякога тайничко да те проклинам..
продължавам все тъй силно да те обичам!!!

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??