8 дек. 2008 г., 23:53

Как ли?!? 

  Поэзия » Философская
532 0 3
     Нощта утихна, луната огрява,

     ария нежна песен запява,

     струни докосват душата ми нежна,

     вятърът стене, клони увежда,

     мисли политат навън в полумрака,

     как ли с болка утро се чака...?!?

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??