8.12.2008 г., 23:53 ч.

Как ли?!? 

  Поезия » Философска
506 0 3
     Нощта утихна, луната огрява,

     ария нежна песен запява,

     струни докосват душата ми нежна,

     вятърът стене, клони увежда,

     мисли политат навън в полумрака,

     как ли с болка утро се чака...?!?

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??