Dec 8, 2008, 11:53 PM

Как ли?!? 

  Poetry » Phylosophy
530 0 3
     Нощта утихна, луната огрява,

     ария нежна песен запява,

     струни докосват душата ми нежна,

     вятърът стене, клони увежда,

     мисли политат навън в полумрака,

     как ли с болка утро се чака...?!?

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??