16 февр. 2022 г., 13:21

Как ми се иска 

  Поэзия
216 0 0

Седя и си мисля, как ми се иска, обикновен живот да живея.

Сутринта да посрещна с усмивка, а вечер от любов да лудея.

 

Седя и си мисля, като всеки човек, мечтите да станат реални.

Да се усещам в кожата си добре и съседите станат нормални.

 

Да дочакам в спокойствие пролетта и теменуги по китни поляни.

Да плувам с кораби до непознати места и вкуся плодовете прибрани.

 

Да обходя плажът дочакал глъчта и радостта да бъда свободна.

Да се загледам в дивната синева и заредя от гледката родна.

 

А вечер в романтична среда, чаша вино с теб да изпия

повярвала, че тук и сега, е моето щастие, истинско, живо.

© Валя Сотирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??