22 апр. 2011 г., 18:42

Както и да умра 

  Поэзия » Другая
492 0 1

"Както и да умра, аз все пак живях, хора!..."
        Вера Мутафчиева ("Предречено от Пагане")
  ...............................
Все някога аз ще умра,
но както и това да се случи,
ще издъхна с горда глава
сред приятели, не сред боклуци.
 
Все някога аз ще умра,
като всеки човек на земята,
но както и това да се случи,
ще плачат за мене  цветята!

Все някога аз ще умра,
но както и това да се случи,
не говорете за мене с тъга,
жив сред вас, моят дух ще ви учи,

защото не съществувах аз просто така,
а вложих истински чувства в живота,
красивият му смисъл  ми бе опека
и ме предпази от всяка похота...

Все някога аз ще умра,
но както и това да се случи,
душата ми достойно живя
и място сред звезди ще получи...

   ¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??