10 мар. 2015 г., 21:31

Както направиха с мен 

  Поэзия » Белые стихи
702 0 0

Сложих яка на духа ти

Плених го, пречупих

Лази, стене и моли

За бърза... пощада

Предадох те, захвърлих те

Изпепелих надеждите ти

А ти се молиш и стенеш

И стенеш, и се молиш

Непростимо е - роден си

 

Както направиха с мен

Както ще стане и с теб

 

Простено е роден си

Не молиш, не стенеш

Не стенеш, не молиш

Надежди изградени

Уверен и силен

Бавно изцерен

Ходиш гордо изправен

Свободен, равно правен

С чужда яка в ръка!

 

Както направиха мен

© Калоян Велинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??