10.03.2015 г., 21:31 ч.

Както направиха с мен 

  Поезия » Бели стихове
644 0 0

Сложих яка на духа ти

Плених го, пречупих

Лази, стене и моли

За бърза... пощада

Предадох те, захвърлих те

Изпепелих надеждите ти

А ти се молиш и стенеш

И стенеш, и се молиш

Непростимо е - роден си

 

Както направиха с мен

Както ще стане и с теб

 

Простено е роден си

Не молиш, не стенеш

Не стенеш, не молиш

Надежди изградени

Уверен и силен

Бавно изцерен

Ходиш гордо изправен

Свободен, равно правен

С чужда яка в ръка!

 

Както направиха мен

© Калоян Велинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??