9 апр. 2008 г., 22:31

Както някога преди... 

  Поэзия » Другая
561 0 2

Нощта угасва и тъмно е й в моето сърце,

при мене те повиках сълзите ми да събереш,

а те горчиви са от чакане и падат във прахта,

безбройни са,

но не, не са лъжа.

Леглото ми е празно от измама,

сърцето търси пак подслон,

но едва ли ще обикне пак

както някога преди...

 

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??