10 февр. 2024 г., 10:10

Каква ти е на тебе свободата 

  Поэзия
117 1 1

 

 

Дали оловото решава...

кой път да хване уплашения брат.

Дали примерът решава, кой кога и как!?

Мирисът на гнилоч ли решава...

 

Тъга,тъма...защо не пишеш за любов.

Нима поета пак е лош?

Рибата отдавна се вмириса...

че чак,Народа от мириса се втриса.

 

Но на ефир един се появи...

и каза тихо, врагът си ти...

Защо размътваш ти водата,

каква ти е е на тебе свободата.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??