Дали оловото решава...
кой път да хване уплашения брат.
Дали примерът решава, кой кога и как!?
Мирисът на гнилоч ли решава...
Тъга,тъма...защо не пишеш за любов.
Нима поета пак е лош?
Рибата отдавна се вмириса...
че чак,Народа от мириса се втриса.
Но на ефир един се появи...
и каза тихо, врагът си ти...
Защо размътваш ти водата,
каква ти е е на тебе свободата.
© Ангел All rights reserved.