7 окт. 2014 г., 23:17

Каквато си, такава 

  Поэзия » Любовная
450 0 4

Не обичам изненади в любовта,

нито пък половинчати фрази.

Дори най-силната жена,

мълчание и недомлъвки мрази.

 

Ако си мъж, ела и говори –

не стой в черупката на свойто его!

Не вярвам в мъжките сълзи,

или в триъгълници с нея, с него.

 

И никак не харесвам суета –

гнуся се и от грамче изневяра.

Не искам да е пошлост любовта,

а обич във която има вяра.

 

“Приятели сме просто” Хайде стига!

Страхливите мъже така увъртат,

щом нещо не върви и не достига,

около чужди фусти се навъртат.

 

Това не ме тревожи. Никак даже!

От подлеците, Господ ме спасява.

А истинският просто ще ми каже,

“искам те! каквато си, такава”...

 

07-10-2014 год.

© Надя Уорендър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??