Какво е Любов
Знаеш ли какво е Любов...!
Да погледнеш в очите на човека до теб,
да видиш там искрата, блясък на звезди,
да туптят две сърца, едно до друго,
да се очакват с трепет, когато другия го няма,
да подскача сърцето, когато го видиш,
да трепериш, когато не е студено навън,
да присъства любимата в твоя сън,
да изгаряте от огъня на Любовта,
да държиш любимата ръка така,
сякаш тя е продължение на твоята,
пръстите вплетени, здрава връзка една,
да се усмихваш неволно, да подариш цветя,
да я целунеш с чувство Сега и Веднага,
а тя да ти отвърне на Любовта.
Да изслушваш и уважаваш човека любим,
да споделяш тъгата му и радостта,
да подпреш гръб, глава до глава,
да се слеете в едно с целувка една!
Любовта е чиста и неопетнена,
важно е да бъде тя споделена.
Любовта е чувство което стопля нашите сърца,
един копнеж, очакване, близост между мъж и жена,
Желание и трепет да срещнеш човека любим,
Един прекрасен миг, незаменим.
© Валентин Миленов Все права защищены