22.08.2016 г., 18:23 ч.

Какво е Любов 

  Поезия » Любовна
699 1 9

                                         Какво е Любов

 

Знаеш ли какво е Любов...! 

Да погледнеш в очите на човека до теб, 

да видиш там искрата, блясък на звезди, 

да туптят две сърца, едно до друго, 

да се очакват с трепет, когато другия го няма, 

да подскача сърцето, когато го видиш, 

да трепериш, когато не е студено навън, 

да присъства любимата в твоя сън, 

да изгаряте от огъня на Любовта, 

да държиш любимата ръка така, 

сякаш тя е продължение на твоята, 

пръстите вплетени, здрава връзка една, 

да се усмихваш неволно, да подариш цветя, 

да я целунеш с чувство Сега и Веднага, 

а тя да ти отвърне на Любовта. 

Да изслушваш и уважаваш човека любим, 

да споделяш тъгата му и радостта, 

да подпреш гръб, глава до глава, 

да се слеете в едно с целувка една! 

 

Любовта е чиста и неопетнена, 

важно е да бъде тя споделена. 

Любовта е чувство което стопля нашите сърца, 

един копнеж, очакване, близост между мъж и жена, 

Желание и трепет да срещнеш човека любим, 

Един прекрасен миг, незаменим. 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??