14 июл. 2016 г., 22:57  

Какво е Силата? 

  Поэзия » Другая
2072 2 14

Какво е Силата?... Сега разбрах я.
Да можеш след смъртта да продължиш,
след загуба, опънала връвта си,
да впиеш нокти във деня си жив.
Да се усмихваш, нищо че си болка,
да потанцуваш, стъпките са в теб.
а думите, дарени ти от Бога 
в стихове да вплиташ ден след ден.
Вълната да последваш обещал си,
че има за кого да продължиш,
за хората, изпълнили дълга си,
за близките, без злост и без лъжи.
За спомените, станали звездици,
от Рая що намигат ти сега,
послания те раждат неприкрити
в сънищата с ангелски крила.
Какво е Силата?... Сега разбрах я.
Любов и вяра, благост, доброта.
Макар и непоискана, изплакана,
на тебе, Сине, аз благодаря!

 

ОБИЧАМ ТЕ, АНГЕЛЧЕ МОЕ!

© Таня Мезева Все права защищены

На сина ми, който цели три години ми изпраща Силата си от Рая!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??