7 мая 2017 г., 00:48

Какво е сълзата 

  Поэзия » Любовная
559 6 0

       Капчици по твоето лице красиво

       или частици от старото море.

       От паднали звезди следи

       или просто сол с вода.

       Лукавост на жена,

       дъх от плачеща върба.

       Не вярвам!

       Това е твоята сълза,

       защото пари!

       Свети ми в нощта!

       С нея аз съм жив!

       Събуждам се и тръгвам пак.

       В шепата си я държа,

       пазя я от сняг и студ.

       От лоши погледи и мисли.

       До сърцето си я слагам,

       тогава ставам силен, смел!

       За семейството се боря

       и вървя напред!

       Една мъничка капчица,

       а прави чудеса!

       Една сълза!

 

       Пловдив

       02.03.2016

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??