17 янв. 2008 г., 15:03

Какво е времето 

  Поэзия » Любовная
492 0 4
        Какво е времето за теб, приятелко?

         Какво е времето...?

         Дали мисъл, литнала нанякъде,

         или миг, завърнал се назад?

         Дали вдишване или издишване,

         или пък нещо между тях?

         Дали времето, преди да се обичаме,

         или безвремието след това?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??