15 мар. 2017 г., 23:17  

Какво ми направи... 

  Поэзия » Другая
1008 4 5

--

 

Болезнена е самотата

Хиляди черни пеперуди 

Политат от душата 

Сърцето ми е някъде далеч

Сякаш с ръце мога

Да докосна тъмнината...

© Adrian Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??