15.03.2017 г., 23:17 ч.  

Какво ми направи... 

  Поезия » Друга
1001 4 5

--

 

Болезнена е самотата

Хиляди черни пеперуди 

Политат от душата 

Сърцето ми е някъде далеч

Сякаш с ръце мога

Да докосна тъмнината...

© Adrian Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??