Какво ми става... не знам,
как да престана - не знам,
правя само злини,
някой все го боли...
Какво ми става... не знам,
играя си с любовта,
оставам все по- сама...
Кой ме прокле с това сърце,
което никога не знае как и къде...
и вечно греши...
Кой ме прокле?!
© Теодора Иванова Все права защищены