Jun 26, 2008, 2:30 PM

Какво ми става... 

  Poetry » Other
1022 0 3

Какво ми става... не знам,

как да престана - не знам,

правя само злини,

някой все го боли...
Какво ми става... не знам,

играя си с любовта,

оставам все по- сама...

Кой ме прокле с това сърце,

което никога не знае как и къде...

и вечно греши...
Кой ме прокле?!

© Теодора Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??