30 нояб. 2014 г., 20:59

Какво от това 

  Поэзия » Любовная
406 0 0

Какво от това,

че не си с руси коси?

Аз само в съня си те виждах такава.

И какво от това,

че не са сини твоите очи?

Нима с цветове любовта се създава?

 

 

Какво от това,

че си толкоз свенлива?

Времето с теб просто лети!

В леглото прекрасна и толкова дива...

Така те усетих в мойте мечти!

© Ник Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??