Какво от това,
че не си с руси коси?
Аз само в съня си те виждах такава.
И какво от това,
че не са сини твоите очи?
Нима с цветове любовта се създава?
Какво от това,
че си толкоз свенлива?
Времето с теб просто лети!
В леглото прекрасна и толкова дива...
Така те усетих в мойте мечти!
© Ник Желев All rights reserved.