13 янв. 2011 г., 23:57

Какво си ти 

  Поэзия » Другая
1461 1 19

Не се засити. Още ли ти трябва?

На, отхапи и другата ръка.

Сега добре ли си? Не казваш.

Злобееш тихо.

А пък аз ще си вървя.

 

Не се напи. Къде да се пробия?

Та по-добре кръвта ми да тече.

По малко? Наведнъж ще ме изпиеш!

Защо ли?

Във екстаз да се свлечеш.

 

Сега добре ли си? Не си?

Какво ти трябва?

Изяде ме... изпи ме... и какво?

Да се родя отново ли ме чакаш?

Какво си ти? Вампир ли си, какво?

© Христо Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??