13.01.2011 г., 23:57 ч.

Какво си ти 

  Поезия » Друга
1494 1 19

Не се засити. Още ли ти трябва?

На, отхапи и другата ръка.

Сега добре ли си? Не казваш.

Злобееш тихо.

А пък аз ще си вървя.

 

Не се напи. Къде да се пробия?

Та по-добре кръвта ми да тече.

По малко? Наведнъж ще ме изпиеш!

Защо ли?

Във екстаз да се свлечеш.

 

Сега добре ли си? Не си?

Какво ти трябва?

Изяде ме... изпи ме... и какво?

Да се родя отново ли ме чакаш?

Какво си ти? Вампир ли си, какво?

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??