25 февр. 2007 г., 13:11

Какво става, когато човек почувства че хлътва 

  Поэзия
612 0 2
Когато моите очи срещнат твоите,
когато моето сърце почувства твоето,
когато душата ми намери опора в твоята,
когато ръцете ми се вплетат в твоите,
когато устните ми се впият в твоите,
когато два напълно различни свята се сблъскат,
превръщайки две съдби в една обща,
когато целият смисъл на живота се съсредоточи в един единствен човек…
Тогава любовта твори…
твори теб, твори света около теб и света в теб.
Любовта е тази, която прави човекът човек - търсещ, искащ, жадуващ!

© Снежана Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??