28 мар. 2010 г., 14:35

Кал 

  Поэзия » Другая
367 0 0

Прокапва бавно на дъжда сълзата

и завалява тихо и полека,

и някак си така се получава,

калта е чиста, мръсното е в теб и си остава!

© Люли Араб Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??