28.03.2010 г., 14:35 ч.

Кал 

  Поезия » Друга
369 0 0

Прокапва бавно на дъжда сълзата

и завалява тихо и полека,

и някак си така се получава,

калта е чиста, мръсното е в теб и си остава!

© Люли Араб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??