Mar 28, 2010, 2:35 PM

Кал 

  Poetry » Other
368 0 0

Прокапва бавно на дъжда сълзата

и завалява тихо и полека,

и някак си така се получава,

калта е чиста, мръсното е в теб и си остава!

© Люли Араб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??