Mизерен спомен.
Никога преди...
В полета на чувствата...
В девствената ципа
на безброй невидими следи.
В тишината Слънцето нахлупи
жълтата си шапка
и скри се зад сърдитите облаци.
И сякаш каза:
- "В разочарованието се крие смелостта..."
© Петко Петков Все права защищены