16.01.2009 г., 14:24 ч.

Кал, сняг и... 

  Поезия » Друга
511 0 2

                                        Mизерен спомен.

                                        Никога преди...

                                        В полета на чувствата...

                                        В девствената ципа 

                                        на безброй невидими следи.

                                      

                                        В тишината Слънцето нахлупи 

                                        жълтата си шапка

                                        и скри се зад сърдитите облаци. 

                                       

                                       И сякаш каза:

                                      - "В разочарованието се крие смелостта..."

                                                                                       

                                                           

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??