1.
Дашна млада дама дойде в мойта каравана
понамачкаме дивана и тръгна да си кара вана
2.
Мечтая си тайничко за лято
кат Антарктика от лед залято
3.
Откак ми даде, мила, жълтеникав карамфил
пълен самосвал нещастие по тъмно карам пил.
© Валентин Стайков Все права защищены