26.07.2024 г., 8:28 ч.

Каламбури 1 

  Поезия » Хумористична
60 0 0

1.
Дашна млада дама дойде в мойта каравана

понамачкаме дивана и тръгна да си кара вана

 

2.

Мечтая си тайничко за лято

кат Антарктика от лед залято

 

3.

Откак ми даде, мила, жълтеникав карамфил

пълен самосвал нещастие по тъмно карам пил.

© Валентин Стайков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??