26 jul 2024, 8:28

Каламбури 1 

  Poesía » De humor
72 0 0

1.
Дашна млада дама дойде в мойта каравана

понамачкаме дивана и тръгна да си кара вана

 

2.

Мечтая си тайничко за лято

кат Антарктика от лед залято

 

3.

Откак ми даде, мила, жълтеникав карамфил

пълен самосвал нещастие по тъмно карам пил.

© Валентин Стайков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??