16 мая 2021 г., 21:32

Калинка 

  Поэзия » Юмористическая
433 0 1

Цъфна гербер, нова Гинка -

богато заплатена калинка

със заплата от 38 бона -

тя обичаше Мамона.

Инвестиции не докара,

изгори се с таз попара,

поста вече не заема,

реши се тъй проблема.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??