12 сент. 2009 г., 11:12

Камен дел 

  Поэзия » Пейзажная
422 0 1

КАМЕН ДЕЛ

 

Градът е между тук и там.

Небето – синьо.

Кубетата на „Невски” –

 във ръката ми.

Не духа вятър.

Парапланери висят.

А пирамидата е идеалният

надгробен камък.

© Наследник на Куфара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??