12 sept 2009, 11:12

Камен дел 

  Poesía » Del paisaje
421 0 1

КАМЕН ДЕЛ

 

Градът е между тук и там.

Небето – синьо.

Кубетата на „Невски” –

 във ръката ми.

Не духа вятър.

Парапланери висят.

А пирамидата е идеалният

надгробен камък.

© Наследник на Куфара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??