12.09.2009 г., 11:12 ч.

Камен дел 

  Поезия » Пейзажна
415 0 1

КАМЕН ДЕЛ

 

Градът е между тук и там.

Небето – синьо.

Кубетата на „Невски” –

 във ръката ми.

Не духа вятър.

Парапланери висят.

А пирамидата е идеалният

надгробен камък.

© Наследник на Куфара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??