19 июн. 2018 г., 20:13

Камино 

  Поэзия
413 0 0

... толкова гола в поезията -

любов, скръб и самота, жажда -

животът ми - камино - лятото в бяло

                                 зимата - в черно,

камино в цвета на изгрева и залеза,

камино - модел за битие ...

     разголвам себе си,

     разказвам се без свян -

               към себе си вървя

               и с елегантна дързост

               към жеста и шепота -

          да търся спасение

          в словото,

          Боже...

                     

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??