Обича боси стъпала кантарът
да лепнат по металната му гръд.
Екранът му във цифри оживява
от допира с човешка плът.
Животът му е числова редица
от живото тегло на някой друг.
Числа, от времена предишни,
от вече извървян, еднопосочен път.
© Иван Бърдаров 2021. Всички права запазени.
© Иван Бърдаров Все права защищены
@Иринакис: Важно е да има кой да стъпва отгоре му и да му сменя батерията.