8 мая 2012 г., 10:38

Капан 

  Поэзия » Другая
624 0 4

Пук! Превърни се във въздух!

Но не. И така ще останеш,

с мен ще се храниш

и пак ще те дишам.

 

Жар. Нека станеш на пепел!

Пак не. Ще си сив и полепнал,

сух, палав и пак цял.

Ще ме смазваш.

 

Край. Превърни се във нищо,

в грохот без дъно,

в безъгълна глупост,

в пречистена тиня,

в мен превърни се

и прероди се.

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??