8.05.2012 г., 10:38 ч.

Капан 

  Поезия » Друга
625 0 4

Пук! Превърни се във въздух!

Но не. И така ще останеш,

с мен ще се храниш

и пак ще те дишам.

 

Жар. Нека станеш на пепел!

Пак не. Ще си сив и полепнал,

сух, палав и пак цял.

Ще ме смазваш.

 

Край. Превърни се във нищо,

в грохот без дъно,

в безъгълна глупост,

в пречистена тиня,

в мен превърни се

и прероди се.

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??