Сега си
твърда ръбеста скала.
Където да те пипна,
ме порязваш.
А после трябват
цели сто лета -
да преболи.
И рани да зараснат.
Но ти не знаеш
колко мога аз.
Ще се превърна
в капчица дъждовна.
На песъчинки
ще те натроша.
И всяка песъчинка
ще е моя.
© Елица Ангелова Все права защищены
ще те натроша.
И всяка песъчинка
ще е моя.
Страхотни хрумвания имаш, Ели! Радвам ти се от сърце!!!