14 ene 2009, 0:55

Капчица 

  Poesía » De amor
1127 1 23

Сега си

твърда ръбеста скала.

Където да те пипна,

ме порязваш.

А после трябват

цели сто лета -

да преболи.

И рани да зараснат.

 

Но ти не знаеш

колко мога аз.

Ще се превърна

в капчица дъждовна.

На песъчинки

ще те натроша.

И всяка песъчинка

ще е моя.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??