Jan 14, 2009, 12:55 AM

Капчица 

  Poetry » Love
1133 1 23

Сега си

твърда ръбеста скала.

Където да те пипна,

ме порязваш.

А после трябват

цели сто лета -

да преболи.

И рани да зараснат.

 

Но ти не знаеш

колко мога аз.

Ще се превърна

в капчица дъждовна.

На песъчинки

ще те натроша.

И всяка песъчинка

ще е моя.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??