14.01.2009 г., 0:55 ч.

Капчица 

  Поезия » Любовна
1126 1 23

Сега си

твърда ръбеста скала.

Където да те пипна,

ме порязваш.

А после трябват

цели сто лета -

да преболи.

И рани да зараснат.

 

Но ти не знаеш

колко мога аз.

Ще се превърна

в капчица дъждовна.

На песъчинки

ще те натроша.

И всяка песъчинка

ще е моя.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??