10 апр. 2008 г., 07:53

Капчиците дъжд в стъклото се забиват 

  Поэзия
505 0 2

Една жена

и един мъж

може би загиват

от думи неизречени

помежду им,

а капчиците дъжд

в стъклото се забиват...

Мрак и сивота

пленяват града,

а чувствата истиват.

Вали,

          вали,

                         вали,

тъй непоносимо вали,

боли,

            боли,

                      боли,

още по-непоносимo боли,

а капчиците дъжд

в стъклото се забиват...

Празнината остава,

времето минава,

дъждът спомените измива,

а капчиците в стъклото се забиват...

            

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??