24 нояб. 2020 г., 23:20

Капка от мълчание 

  Поэзия » Любовная
428 10 23

Мълчи ми се.

Мълча от все сърце!

На кучетата хвърлих всички думи.

Изплетох тишините на венец.

По-тиха лягам в нежните ти  устни.

Ти силно ги прехапваш.

 Капе мед.

Нощта се спуска топла. Бяла.

Нашата!

Отхвърлиш ли ме ,

ще се върна в теб

чрез въздуха, водата 

и душата ти.

Мълчанието също е поет.

Ще ни римува

във небесни приказки.

Аз идвам. Да мълча -

от все сърце.

Във скута ти.

В очите ти.

 

Завинаги.

© Деница Гарелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??